Tvoje prvé narodeniny

Už je to rok, ale ako keby to bolo dnes, čo si k nám prišla a spravila si z nás najšťastnejších rodičov na svete. Všetko si pamätám a budem pamätať už navždy. Bola vtedy veľká zima a -10. Nebála som sa, ale neskutočne som sa tešila na ten moment. Na to, kedy ťa konečne uvidím a konečne si ťa pomojkám.

A potom si prišla.

A aj keď to, ako si k nám prišla, nebolo podľa mojich predstáv, bol to jeden z najkrajších dní v mojom živote a som vďačná za to, že si zdravá a že si tu s nami.

Verím na lásku na prvý pohľad, lebo keď som ťa zbadala, hneď som sa zaľúbila. A viem, že to bude láska na celý život. Láska, na ktorú sme všetci doma túžobne čakali. Naša radosť a šťastie. Slniečko. Večne šťastná a vysmiata na všetkých naokolo.

Tvoj prvý rok ubehol ako voda. Ale koľko úžasných chvíľ sme spolu prežili.

Stihla si navštíviť veľa nových miest. Byť na krštinách, na dvoch svadbách a niekoľkých výletoch po Slovensku. Spoznala si strašne veľa ľudí, ktorí sa na teba vždy veľmi tešia.

Naučila si sa otáčať sa, plaziť sa, sedieť, stáť, tancovať, hovoriť mama, tata, baba, kde je?,nono!. Naučila si sa mávať, robiť bublinky, ukazovať prštekom, posielať pusinky, odpovedať na “ako sa máš?”, ukázať, ako fúka vietor, ťapuškať, spievať lalala, hladkať, vedieť ako robí prasiatko, kôň, ryba, lev, tuleň, krava. A pomaly začínaš napodobňovať úplne všetko, takže si mama a tata musia začať dávať väčší pozor na to, čo povedia.

Najradšej si čítaš knižky, tancuješ, chodíš pozerať havkov a kačky, skrývaš sa, dudleš cumeľ, spávaš s mamou a tatom, rozhadzuješ veci, dávaš si do úst všetko, čo nájdeš a rada ukazuješ na všetko tým tvojím malým prštekom.

Nerada papáš a oblápaš sa. Máš rada hrozno, paradajky aj uhorky. Miluješ plátené plienky.  Aj keď odmalička pekne spinkávaš a budíš sa len na papanie, za celý rok si prespala len 4 noci. Niekoľko krát si bola za tento rok chorá, ale našťastie si sa z toho vždy dostala. No bohužiaľ ťa to neminulo ani na tvoje narodeniny.

A tak ti láska prajeme to najdôležitejšie. Aby si bola zdravá, šťastná, ľúbená a stále taká usmiata ako doteraz.

O ostatné sa postará mama a tata.

Ľúbime ťa najviac na svete.

 

ČÍTAJ ĎALEJ:

Mini výlety s bábätkom na západnom Slovensku

Top momenty v roku 2018

Poď ju odgrgnúť!

Čas s rodinou.

Moji obľúbenci – časť I.

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments